VÅRA MÄRKEN

Tycker du att det är svårt att hitta rätt båge och att allting ser likadant ut? Inte hos oss.

Hos oss får du alltid personlig hjälp att välja bland ett sortiment som vi noga valt ut och skulle du behöva så får du låna hem.

silhouetee
silhouetee

Detta österrikiska varumärke har med sina fjäderlätta båglösa glasögon revolutionerat vad ett par glasögon kan vara. En kombination av stil, lätthet och hållbarhet. Silhouette är den officiella leverantören till amerikanska NASA. Silhouette är världskända som tillverkare av lätta glasögon i titan.

tomford-img
tomford-logo-min

Tom Ford har gått från att vara mannen bakom märken som Gucci och Yves Saint Laurent till att vara ett av de mest igenkända och älskade märkena i modevärlden. Med sin förmåga att uppdatera klassisk design och tänja på gränserna skapar han en kollektion som både är retro och modern.

rayban-img-min
rayban-logo-min

Ett kultmärke som alltid är relevant. Det finns nog inga solglasögon som under så lång tid förknippats med så många kulturella ikoner. Tidlösa modeller som Aviator, Wayfarer och Clubmaster bärs av kändisar, modebloggare och kanske också av dig.

oakley-img-min
oakley-logo-min

Oakley har sedan 1975 vuxit till att vara marknadsledaren inom sportglasögon, deras solglasögon används idag av majoriteten av deltagarna på de Olympiska spelen och Tour De France.

celine-logo-min

Sedan 2008 leds franska Celine av designern Phoebe Philo vars minimalistiska och rena designspråk har lett till att Celines är ett av de mest eftertraktade varumärkena i världen. Celines kollektion av glasögon och solglasögon består av rena former med mjuka färger som passar alla hudtoner.

oscar-img-min

Oscar Magnuson är Sveriges första och enda high-end märke. Glasögon och solglasögon görs i snygg, sval och stram skandinavisk stil. Färgskalan är unik för märket och vi älskar bågarna kvalitet! Miljötänket finns även närvarande i förpackningen av produkten.

lindberg-img-min
lindberg-logo-min

LINDBERG – Tidlös Minimalistisk Dansk Design LINDBERG glasögon är unika, med kombinationen av patenterad teknologi, kompromisslös precision och hantverk ger man bäraren mer än bara ett par glasögon.

fleye-img-min
fleye-logo

Danska Flye har som målsättning att skapa glasögon som både kompletterar och förstärker stilen och personlighet hos bäraren. Kollektionen består av handgjorda bågar i allergivänliga material med kraftfulla och unika färgkombinationer.

masunaga-img-min
masunaga-logo-min

En modernistisk kollektion som tydligt reflekterar det minimalistiska Japanska formspråket. Djärva form val kombineras med tunna, bekväma material som skapar bågar som är lättburna men samtidigt står ut i detaljer och framförallt kvalitet.

fish-img-min
fish-logo-min

Omgivna av Dolomiternas bergstoppar skapar Blackfin lätta och hållbara titanbågar. Man kombinerar italiensk elegans med mjuka färger och tunna material som gör de kraftfulla formerna lättburna med en personlig twist. Man är idag en av världens främsta tillverkare av glasögonbågar i högsta kvalitet.

maui-jim-img-min
maui-jim-logo-min

Grundat på Hawaii under 80-talet med syftet att skydda mot den starka UV strålningen och framhäva de otroliga färgerna på ön är Maui Jim idag marknadsledare inom Polariserande solglasögon. Alla Maui Jim solglasögon är polariserande.

orgreen-img

Danska Ørgreen gör högkvalitativa glasögon i en skandinavisk stil. En fusion av stilren dansk designtradition och japanskt hantverk. Tidlösa bågar i klassisk nordisk minimalism.

janugar-img-min
janugar-logo-min

Jaguars bågkollektion reflekterar den unika elegansen och komforten i Jaguars sportbilar. Former som tydligt reflekterar designen i bilarna återfinns i glasögonen kollektionen och ger dem samma Jaguar magi.

moscot-img-min
moscot-logo-min

 Moscot är ett familjeföretag som sålt glasögon i över 100 år och idag drivs av 5te generationen Moscot. Bågarna designas i New York och kännetecknas av ett hantverk av högsta klass och en ren, tillbakaskalad ”downtown” känsla.

kq-img-min
kq-logo-min

Svenska KunoQvist föddes från en passion för glasögon och en strävan att vara unik. Sedan första kollektionen 2005 har KunoQvist skapat unika kollektioner i klassisk skandinavisk design kombinerat med spännande detaljer och eftertänka färgkombinationer.

gotti-img-min
gotti-logo-min

Götti Switzerland Eyewear kollektionen består av oftalmiska bågar och solglasögon gjort från de finaste materialen: fjäderlätt titan, special producerad acetat och äkta buffelhorn används för att skapa klassika och tidlösa bågar med en modern twist

chloe-img-min
chloe-logo-min

Chloes bågkollektion fångar märkets mjuka femininitet utan att vara intetsägande. Med inspiration från kläd- och smyckes kollektionerna skapas ikoniska modeller.

faceaface-img-min
faceaface-logo-min

FACE A FACE är djärvt. Våra bågar sticker ut. Det finns inget konventionellt här. Vi är pionjärer, banbrytare, radikala innovatörer, okonventionella revolutionärer av stil. Och vi blandar det bästa av våra kreativa sinnen med den mest djärva konstnärliga kulturen från Paris och runt om i världen.

vb-img-min

Den tidigare Spice Girls ikonen är idag en ledande modeskapare. Minimalism, smickrande former och högsta kvalitet genomsyrar hela kollektionen.

gar
gar-logo-min

Garrett Light är son till grundaren av Oliver People. Detta kalifornia baserade varumärken strävar efter i alla led.

AR Logo
res-logo-min
david-beckham-logo
marc-logo-min
nine-logo-min
peak-logo-min
wesc-logo-min
vasuma-logo-min
bjorn-logo-min
kunoqvist-young-logo-min
yng-logo-min
Dior-Logo-min