OM OSS

Välkommen till oss på Mårtensson Optik. Den moderna optikern mitt i Blekinge.

Upplevelse, mode och hälsa vill vi ska gå hand i hand, när du besöker oss på Mårtensson Optik i Ronneby. Att ta hand om det viktigaste sinnet vi har Synen, har vi hög kompetens och lång erfarenhet av.

Undersök dina ögon regelbundet för att uppdatera dina glasögon. Fel glasögon kan till exempel leda till nackproblem vid stillasittande arbete.

Att ge dig den tid du behöver, bästa service och kvalitet är det viktigaste för oss. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.

martensson2-min

PERSONAL

Karin är en social skånska som arbetar som leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet sen 1989. Hon började på Mårtensson optik 2021. Det Karin uppskattar med sitt yrke är mötet med våra kunder och att varje lösning är unik, oavsett om du som kund väljer glasögon eller kontaktlinser.

Karin är en friluftsmänniska som tycker om utmaningar. Hon tillbringar gärna sin lediga tid vid havet eller i skog och mark.

Karin Johansson

Linda har arbetat som leg Optiker med kontaktlinsbehörighet sedan 2009 och började på Mårtensson Optik 2015. Hon bjuder gärna ett glatt och varmt bemötande. Med självklar trygghet och engagemang ser hon till varje kunds behov, och sätter det i främsta rummet. Allt för att hitta den bästa synlösningen.

Lindas gröna fingrar har funnits sedan barnsben och att odla och arrangera blommor har blivit en härlig avkoppling på fritiden.

Linda Petersson

Frida har arbetat som leg. Optiker med kontaktlinsbehörighet på Mårtensson Optik sedan 2010 då hon även blev delägare. Mötet med människor och att hitta den bästa synlösningen för just dig, är det hon brinner för. Att prova ut ergonomiska luppar och att hjälpa våra kunder som har problem med torra ögon & dubbelseende är hennes specialområden.

Fritiden tillbringar hon gärna ute i skog och mark men även på buggolvet.

Frida Andersson

Anette är en person som brinner för snygga bågar och hon ser alltid till, så det senaste inom bågmodet finns på hyllorna i butiken. Att hjälpa dig att hitta den rätta bågen för din form och stil, är hon en fena på och hon nöjer sig inte förrän det är perfekt. Hon startade sin karriär på Mårtensson Optik 2000 som optikerassistent och köpte butiken 2009.

På fritiden tar hon gärna båten för en fisketur.

Anette Löv

David är den som sköter om verkstaden, Han slipar in era nya glas i bågarna och utför diverse reparationer. Ni kan även möta honom i butiken.

På sin lediga tid tar han gärna en runda på golfbanan.

David Löv

Linnéa är senaste tillskottet hos oss. Henne möter ni i butiken där hon hjälper dig med det mesta som att hitta de rätta solglasögonen, bågarna med mera. Hon funderar på att utbilda sig till optiker.

På fritiden övar hon på pianot och försöker lära sin katt trick. Annars trivs hon bäst i naturen.

Linnéa Wolgast